Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) Gıda Günleri çerçevesinde "Gıda İşleme ve Teknolojileri Buluşması" gerçekleştirildi.Gıda Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen sektörel eğitimde su fabrikası müdürlüğü yapan Mehmet Dayıoğlu ve Yüksek Gıda Mühendisi Tuğba Pamuksu öğrencilere hem teorik hem de pratik bilgiler sundu. Su üretim sürecinden kullanılan malzemelere kadar birçok önemli detayın ele alındığı etkinlikte, üretim prosesi üzerine bir eğitim verildi ve risk değerlendirme, sürdürülebilirlik, üretim planları, hijyen kuralları, kritik kontrol noktaları, izlenebilirlik, formlar ve genel eğitim süreci gibi konular detaylı şekilde incelendi. Öğrencilerin sektöre dair merak ettikleri sorular konuşmacılar tarafından yanıtlanırken, eğitimden beklentiler de karşılıklı olarak görüşüldü. Etkinlik, belge takdimiyle sona erdi.
Eğitim
Yayınlanma: 10 Nisan 2025 - 14:10
Sakarya Üniversitesi'nde gıda işleme ve teknolojileri buluşması
Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) Gıda Günleri çerçevesinde "Gıda İşleme ve Teknolojileri Buluşması" gerçekleştirildi.
Eğitim
10 Nisan 2025 - 14:10
İlginizi Çekebilir